Netkaná textília biela 17g UV 3,2 x 10m

Netkaná textília biela šetrí pôdnu vlahu, zvyšuje teplotu pôdy, chráni rastliny pred škodcami, urýchľuje dozrievanie. Využíva sa pri pestovaní plodín a k urýchleniu prvých zberov zeleniny. Znížuje nepriaznivé účinky nočných mrazov.

10,50 

Na sklade

Z dôvodu aktuálnej epidemiologickej situácie a vyťaženosti kuriérskych a zásielkových spoločností a taktiež veľkoskladov môže vybavenie objednávky meškať. Ďakujeme za pochopenie.
Vysvetlenie situácie →

Netkaná textília biela šetrí pôdnu vlahu, zvyšuje teplotu pôdy, chráni rastliny pred škodcami, urýchľuje dozrievanie. Využíva sa pri pestovaní plodín a k urýchleniu prvých zberov zeleniny. Umožňuje skoršiu výsadbu a výsev. Prepúšťa vodu, vzduch a svetlo. Znížuje nepriaznivé účinky nočných mrazov. Textíliu používame k plošnému pokrytiu porastu, pričom okraje zaťažíme po celom obvode zeminou, alebo latkami. Pre opelenie rastlín, ako sú napr. uhorky, jahody.. textíliu je nutné odkryť každých 1-2 dni. Biele textílie naťahujeme nad porastom. Majú vysokú svetelnú priepustnosť, priepustnosť pre vodu, tepelnoizolačné vlastnosti a počas vegetácie vytvárajú optimálnu mikroklímu pre zdravý rast a vývoj rastlín. Znižuje nepriaznivé účinky nočných mrazov. Umožňuje skoršiu výsadbu a výsev.

Hustota 17g/m2

Rozmer 3,2x10m

Hmotnosť 0,700 kg

Iné produkty z tejto série

×