Mucholapka pásová

Obojstranne lepiaci pás papieru opatrený lákadlom, ktorý zaručuje účinný odchyt muchy domácej (Musca domestica).

0,30 

Na sklade

Z dôvodu aktuálnej epidemiologickej situácie a vyťaženosti kuriérskych a zásielkových spoločností a taktiež veľkoskladov môže vybavenie objednávky meškať. Ďakujeme za pochopenie.
Vysvetlenie situácie →

Obojstranne lepiaci pás papieru opatrený lákadlom, ktorý zaručuje účinný odchyt muchy domácej (Musca domestica).

Benefity a parametre potrebné pre dobrú účinnosť mucholapky:

Kľúčovým parametrom je kvalita lepu. Ten je nastavený tak, že lepivá sila pásu nezabraňuje ľahkému vytiahnutiu dutinky a aj napriek jej okamžitej lepivosti a priľnavosti zaručuje zachytenie muchy aj pri slabom kontakte. Viskozita lepu je nastavená tak, že lepidlo nesteká z pásu pri širokom rozpätí teplôt. Nestane sa to, že by lep odkvapkával na podlahu.

Atraktant, ktorý je vyvinutý priamo na muchu domácu (Musca domestica) má vysoký lákavý účinok. Nejde o sexuálne lákadlo, ale o potravinový atraktant. Atraktant rovnako ako lepidlo boli vyvinuté v spolupráci so Slovenskou akadémiou vied a jeho účinnosť je pravidelne laboratórne testovaná, a to i v porovnaní s konkurenciou. Tieto mucholapky vychádzajú ako jedny z najúčinnejších.

 

Lepový pás má vďaka svojej dĺžke a šírke najväčšiu účinnú plochu na svete. Dĺžka je dôležitým parametrom účinnosti, pretože je zistené, že muchy nalietavajú na mucholapku zospodu. Tento jav je možné pozorovať na použitých mucholapkách, kde je pás vždy plnší v spodnej časti.

Hmotnosť 0,010 kg

Iné produkty tohto druhu

×