Vitality Komplex – Živá voda pre Vaše rastliny

O PRODUKTE

  • urýchľuje regeneráciu rastlín po poškodení chorobami a škodcami
  • zvýšenie odolnosti rastlín voči stresu (sucho, mráz, vlhko, a pod.)
  • posilňuje imunitu
  • obnovuje vitalitu a rast
  • vhodný pre všetky druhy drobného ovocia a zeleniny, okrasných rastlín atď.
  • jednoduchá aplikácia zálievkou i aplikáciou na list

Pravidelné používanie prípravku môže znížiť potrebný počet presádzania rastlín do nového substrátu. Rastliny pestované v substráte budú veľmi dobre reagovať na používanie VITALITY KOMPLEXu.

ČO MÔŽEME OD VITALITY KOMPLEXU OČAKÁVAŤ?

AGRO – VITALITY KOMPLEX podporuje rast rastlín, zvyšuje tvorbu kvetov a predlžuje kvitnutie okrasných rastlín. Pri plodovej zelenine a ovocí priaznivo ovplyvňuje veľkosť a chuť plodov, dokonca zvyšuje aj obsah vitamínu C. Všeobecne VITALITY KOMPLEX zvyšuje celkovú vitalitu rastlín, a tým aj ich odolnosť voči chorobám a škodcom. Je výborný na oživenie vzhľadu a rastu zanedbaných alebo inak poškodených rastlín. Takéto rastliny obnovia svoj pôvodný vzhľad a začnú prípadne vytvárať nové výhonky alebo listy.

ČO JE NA VITALITY KOMPLEXE TAKÉ ZÁZRAČNÉ?

VITALITY KOMPLEX obsahuje unikátny súbor látok, priaznivo ovplyvňuje rast rastlín. ZákladomVITALITY KOMPLEXu sú prírodné enzýmy vznikajúce v tráviacom ústrojenstve kalifornských dážďoviek rodu Eisenia foetida, ktoré priaznivo ovplyvňujú biologické procesy v pôde a následne v pletivách rastlín. Rastliny po použití reagujú zvýšenou tvorbou koreňového systému a následne zelenej hmoty. Ďalšou významnou zložkou VITALITY KOMPLEXu sú humínové látky, ktoré sú zodpovedné za tvorbu humusu – najúrodnejšiu časť pôdy. Poslednou účinnou zložkou VITALITY KOMPLEXu sú základné živiny – dusík, fosfor, draslík – a stopové prvky. Použité živiny i stopové prvky sú vo forme pre rastlinu rýchlo prijateľnej.

AKO SA VITALITY KOMPLEX POUŽÍVA?

VITALITY KOMPLEX sa používa vo forme zálievky v množstve 15 ml na 1 l vody. Ďalšie prihnojenie sa vykoná po 5-14 dňoch. Následne je možné prejsť na štandardné hnojenie rastlín. Aplikáciu je možné tiež previesť postrekom na list v množstve 15 ml na 1,5 l vody. Následne je možné prejsť na štandardné prihnojovanie rastlín. Pre zaistenie vyššieho rastu koreňov rastlín, bohatšieho kvitnutia a nasadzovania nových kvetov a plodov je vhodné používať VITALITY KOMPLEX opakovane počas celého vegetačného obdobia v intervale 1 x za mesiac. Nepoužívajte však spoločne s hnojivom. Použitie VITALITY KOMPLEXU vám čiastočne nahradí jedno prihnojenie.

NA ČO MÔŽETE VITALITY KOMPLEX POUŽIŤ A AKO RÝCHLO SA DOSTAVÍ ÚČINOK?

VITALITY KOMPLEX je univerzálne použiteľný prípravok. Možnosti použitia sú teda pri izbových rastlinách, balkónových kvetoch, v záhrade na zeleninu alebo na ovocie. Viditeľný účinok sa dostaví bežne po druhom použití, teda zhruba po 2-3 týždňoch.

V ČOM SA LÍŠI AGRO VITALITY KOMPLEX OD INÝCH, „PODOBNÝCH“ VÝROBKOV?

Hlavná prednosť VITALITY KOMPLEXu spočíva predovšetkým v komplexnosti zloženia. Komplex troch účinných látok – enzýmy, humínové kyseliny a živiny – je unikátny a poskytuje rastlinám všetko potrebné pre ich vitálny rast, vzhľad a chuť plodov.

×