ROKOHOLD I OM gélové hnojivo ihličnany a okrasné kry 50g

GÉLOVÉ ORGANOMINERÁLNE HNOJIVO obsahujúce mikroživiny na báze keratínu, NPK – viazané v pôdnom kondicionéri s arómou borovice, určené na ihličnany, tuje, okrasné kry a konifery.

1,40 

Produkt je momentálne nedostupný

Z dôvodu aktuálnej epidemiologickej situácie a vyťaženosti kuriérskych a zásielkových spoločností a taktiež veľkoskladov môže vybavenie objednávky meškať. Ďakujeme za pochopenie.
Vysvetlenie situácie →

GÉLOVÉ ORGANOMINERÁLNE HNOJIVO obsahujúce mikroživiny na báze keratínu, NPK – viazané v pôdnom kondicionéri s arómou borovice, určené na ihličnany, tuje, okrasné kry a konifery.

ROZSAH A SPÔSOB POUŽITIA ROKOHOLD-U:

Aplikácia ROKOHOLDu pri už pri vysadených stromčekoch a okrasných krovinách a zakorenených rastlinách je následovná: pomocou vhodnej tyčinky /ceruzky, varešky…/ sa utvorí okolo koreňového systému v črepníku niekoľko hlbších jamiek, do ktorých sa vtlačí 50g ROKOHOLDu a zasype zeminou. Následne je rastlinu potrebné zaliať. Cyklus zadržiavania vody a jej uvoľňovania pre rastliny pomocou polyméru sa môže mnohonásobne opakovať, a tak sa stáva táto kombináciavysoko ekonomicky výhodná. Následné hnojenie po výsadbe aplikujeme cca po 20-tich dňoch tekutým alebo sypkým hnojivom ROKOSAN.

ROKOHOLD PRI VÝSADBE IHLIČNATÝCH STROMČEKOV A OKRASNÝCH KROVINÁCH:

ROKOHOLD používaný pri kultivácii ihličnatých porastov zvyšuje pravdepodobnosť prežitia novo-presadených výpestkov. Výrazne sa znižuje spotreba vody používanej na zalievanie rastlín bez negatívneho vplyvu. Aplikáciou Rokohold-u môže byť sezóna výsadby predĺžená aj na suchšie mesiace bez rizika zvýšeného úhynu rastlín. Znižuje sa cena pestovania rastlín. Pri aplikácii je potrebné aplikovať Rokohold v množstve 50 g na jeden výpestok (do jednej jamky) a ihneď zaliať vodou. Následné hnojenie aplikujeme tekutým alebo sypkým hnojivom ROKOSAN.

ROKOHOLD PRI ZAKOREŇOVANÍ ODREZKOV A VÝPESTKOV RASTLÍN:

Čerstvo odrezané konce odrezkov rastlín a výpestkov pripravených na zakorenenie namočíme do vopred pripraveného roztoku ROKOHOLDu a následne vložíme do vopred pripravenej jamky a výdatne zalejeme. Následne cca po 20-tich dňoch prihnojíme tekutým alebo sypkým hnojivom ROKOSAN.

 

 

Hmotnosť 0,1 kg

×