Rajčiak kolíkový PERUN 0,2g SEMO

Rajčiak kolíkový PERUN 0,2g SEMO, Žlté hruštičky

2,50 

Na sklade

Z dôvodu aktuálnej epidemiologickej situácie a vyťaženosti kuriérskych a zásielkových spoločností a taktiež veľkoskladov môže vybavenie objednávky meškať. Ďakujeme za pochopenie.
Vysvetlenie situácie →

Žlté, hruškové, tyčkové. Odroda určená pre drobných pestovateľov a univerzálne pestovanie. Rastlina je bujnejšieho vzrastu s množstvom drobnejších plodov.

Pestovanie

Rajčiaky sú náročnou kultúrou, vyžadujú starostlivú agrotechniku. Vyžadujú teplú a chránenú lokalitu. Pôdu na jeseň vyhnojíme. Na predpestovanie sadby robíme výsev v marci. V štádiu začiatku tvorby pravých listov rastliny prepikýrujeme. Do nevykúrených rýchliarni vysádzame v druhej polovici apríla, von na záhon po 15. máji, 3 – 4 rastliny na m2. Kolíkové odrody počas vegetácie vysádzame k opore a odstraňujeme bočné výhony z pazúch listov. Zaistíme pravidelnú zálievku v dlhších časových intervaloch. Najväčšia spotreba vody nastáva v dobe tvorby plodov, menšia spotreba vody je počas zretia plodov. Zalievame vždy po zbere, aby sa znížilo nebezpečenstvo praskania plodov. Výhodná je zálievka podmokom. HTS 4 – 5 g. 1 g osiva obsahuje 200 – 250 semien.

Hmotnosť 0,001 kg

×